luxsol - Kerkstraat 10 - 1687 AR Wognum - Nederland
+31 (0)85 782 8128
info@luxsol.nl

Zonnepanelen

Created with Sketch.
TIER-1 ZONNEPANELEN

Wij configureren uw systeem uitsluitend met zonnepanelen van fabrikanten die op de TIER-1 lijst staan

SOLAREDGE SYSTEEM

Door de toepassing van het SolarEdge systeem, wordt een optimaal resultaat gehaald uit investering

INSTALLATIE

Installatie door professionals. Een goede installatie zorgt voor extra zekerheid voor de lange termijn.

Tier-1 zonnepanelen

De Bloomberg Tier 1 list. Bloomberg maakt deze lijst om een onderscheid te kunnen maken tussen de honderden verschillende fabrikanten op basis van onderzoek naar financiële stabiliteit, kwaliteit van de productiefaciliteiten, producten en de logistiek. Kortom deze lijst is een goede indicatie of een producent van zonnepanelen stabiel en betrouwbaar is. Wel zo belangrijk als u een investering gaat doen met 25 jaar vermogensgarantie.

Luxsol kiest zonnepanelen op basis van

beste techniek voor de juiste prijs

De markt van zonnepanelen ontwikkeld zich razendsnel. Wij kiezen voor de laatste nuttige technieken die voor u een juiste afweging zijn tussen de techniek en kostprijs

afkomstig van een stabiele producent

Op zonnepanelen wordt diverese garanties gegeven zoals 10 jaar of meer op het product en ook een vermogensgarantie over 25 jaar. Het is dan uiteraard van belang dat de desbetreffende producent deze garantie wel kan nakomen. Wij hanteren hiervoor de Tier-1 list van Bloomberg.

oorsprong duidelijk is

Luxsol zoekt altijd de juiste ondersteuning zodat voor, tijdens en na de aanschaf u verzekerd bent van de juiste dienstverlening. Niet alleen voor nu, maar ook voor over jaren in de toekomst.

wij ondersteunen

WIj staan voor de producten die wij leveren. Wij zijn open en transparant en geloven daarmee u een goede en eerlijke partnership aan te bieden. Mocht u desondanks toch liever zelf de onderste steen bovenhalen, dan kunt u de claims die wij maken over de producten bij de producenten opvragen. 

SolarEdge als hart van het systeem

“Een keten is zo sterk als de zwakste schakel.” Luxsol wil geen zwakke schakels in het systeem dus logischerwijs kiezen wij dan ook voor de sterkste oplossing “Solaredge”. Met gecertificeerd Solaredge installatie medewerkers is Luxsol in staat om een optimaal rendement te verkrijgen en uw TCO zo laag mogelijk te houden.

Luxsol gebruikt Solaredge

SolarEdge bedacht een slimme omvormer-oplossing die de manier van energiewinning en -beheer in een PV-systeem heeft veranderd. Het SolarEdge DC-geoptimaliseerde omvormer-systeem maximaliseert energieopwekking op afzonderlijke paneelniveau terwijl het de kosten van de energie worden verlaagt die door het PV-systeem wordt geproduceerd.

Maximaal vermogen uit in iedere situatie

SolarEdge bedacht een slimme omvormer-oplossing die de manier van energiewinning en -beheer in een PV-systeem heeft veranderd.
Het SolarEdge DC-geoptimaliseerde omvormer-systeem maximaliseert energieopwekking op afzonderlijke paneelniveau terwijl het de kosten van de energie worden verlaagt die door het PV-systeem wordt geproduceerd.

Maximale ontwerpvrijheid 

Het Solaredge systeem is zodanig ontwikkeld dat in iedere opstelling het maximaal mogelijke behaald wordt. Mismatch (schaduw, oriëntatie) heeft alleen invloed op het paneel en niet op de gehele string van zonnepanelen zoals in conventionele installaties. Ook heeft de degradatie van het paneel geen invloed op de opstelling doordat ieder paneel afzonderlijk presteert.

Cloud-based monitoring op paneel niveau

Volledig inzicht in systeemprestaties tot op paneelniveau. In de cloud-based monitoringsplatform, wordt het gehele systeem tot op paneel niveau geregistreerd. Op ieder moment bent u op de hoogte van de prestaties van uw systeem, kunt u rapporteren en uw opbrengst opvragen. Met de addtionele add-ons beschikt u bijvoorbeeld ook over uw verbruikgegevens.

Verschillende oriëntaties tergelijk

Het combineren van verschillende opstellingen geen probleem. Daar waarde conventionele systemen last hebben van de “zwakste schakel in de keten”, heeft SolarEdge dit niet. Ieder paneel functioneert optimaal en levert de bijdrage die op dat moment mogelijk is zonder dat dit negatieve invloed heeft op de totale installatie. Verschillende opstellingen combineren is dus mogelijk zonder verliezen.

Hoge mate van veiligheid 

Hoe groter de zonnepaneel-opstelling hoe hoger het vermogen wat wordt opgewekt. Bij tradtionele systemen komt dit vermogen vrij op de connectoren zodra de zon schijnt op de panelen. Het Solaredgesysteem is zo opgebouwd dat het vermogen bij de optimizer wordt teruggebracht naar 1v zodra deze niet is verbonden met het systeem, bij defect of uit bedrijf wordt gehaald.

Solaredge wereldwijde speler 

Solaredge is in de zonnepanelen markt in verhouding nog een relatief jonge speler. Toch behoren zij tot de top van wereldwijde spelers en zijn op dit moment nummer 1 in Nederland van meest geplaatste systemen. De laatste cijfers geven aan de er op een doordeweekse dag gemiddeld 300 (q3 2018) systemen worden aangesloten op het Solaredge netwerk en dit alleen al in Nederland.

Get in Touch